Jelenlegi hely

Egyéb képzések

360 FOKOS FELMÉRÉSEK - 0,5 NAP


Cél: A különböző 360 fokos felmérési eszközök elméleti megközelítésének, struktúrájának, elemzési módszertanának bemutatása, valamint az egyéb felmérés-típusok mellett történő alkalmazásainak áttekintése. A 360-fokos felmérések szervezeti életben betöltött speciális szerepe miatt külön hangsúly helyeződik a bevezetés és visszajelzés adás témakörére (pl. bizalmasság, anonimitás biztosítása), mivel ezek döntően befolyásolhatják az ilyen típusú felmérések eredményességét.

STRESS ÉS ÉRZELMI INTELLIGENCIA FELMÉRÉSEK – 0,5 NAP


Cél: A stressz különféle formáinak, forrásainak és a megküzdés lehetséges mechanizmusainak megértése és ezen keresztül a stressz kezelés fejlesztési lehetőségeinek körüljárása. Ehhez kapcsolódóan az érzelmi intelligencia (EQ) témájának, az érzelmek felismerésének és
kezelésnek elméleti megközelítésének, valamint mérhető aspektusainak megismerése révén az egyéni önkitöltős technika mellett részletesen szóba kerül a 360-fokos felméréssel való kombinálás lehetősége (EQ360), illetve a kapott eredmények értelmezési és alkalmazási módjai.
 
 

Amennyiben részletes információt kér a képzésekről, kérem kattintson ide!

Undefined