Jelenlegi hely

Sapienza

 

Küldetésünk
Cégünket 2002-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy az önálló trénerként és tanácsadóként tevékenykedő, kiemelkedő szakértelemmel rendelkező személyeket egy szoros szakmai és üzleti egyesületként fogjuk össze, s így biztosítsunk a partnerek számára megbízható szakmai együttműködést a vezetési és üzleti tanácsadás, valamint emberi erőforrás fejlesztés területén.
A SAPIENZA rugalmas szervezeti felépítése, dinamikus, korszerű vezetési és piaci szemlélete egy új típusú kapcsolattartást jelent, mind a megbízó, mind pedig a tanácsadók és trénerek felé.
Üzleti tanácsadás, szervezetfejlesztési vagy képzési igény esetén a teljes folyamatot felvállaló, az adott területen komplex tudással és tapasztalattal rendelkező trénert, tanácsadót vagy egy projektvezető által koordinált szakértői csoportot ajánlunk a megbízó számára. Szervezeti működésünk a tanácsadókkal és trénerekkel történő közvetlen, személyes együttműködésen keresztül egységes kapcsolattartási felületet, minőségirányítási folyamatokat egy kézben tartott projekteket, együttgondolkodást és testre szabott szolgáltatásokat jelent.
Bár a hatékony viselkedés mibenlétét elméletileg is meg lehet magyarázni, de mivel magatartásunk, a külvilág észlelése érzelmeink által meghatározott, ezért a tréning célját célszerű olyan eszközökkel elérni, melyek az élményszerű felismerésen alapulnak.

Arra törekszünk, hogy nemcsak „tanítjuk” és játékos eszközökkel gyakoroltatjuk a fentieket, hanem a viselkedés, tudatosításával, és a konkrétan megmutatkozó nehézségekre a helyszínen (hic et nunc) reagáló, a problémát kommunikáció mögötti érzelmek, indulatok korrigáló technikával javítjuk a résztvevők alap- és vezetői készségeit.
A  tréning célját: a kompetencia - és hatékonyság növelését a meglevő pozitív készségek feltárásával és megerősítésével érjük el.
A valamennyi érintett számára eredményt és elégedettséget hozó együttműködés legfontosabb tényezőjének a trénerek és tanácsadók személyét, szakmai tapasztalatait és folyamatos fejlődését tekintjük.
 
Tevékenységi kör:

  • Humán erőforrás felmérése
  • Képzés/Fejlesztés
  • Vezetőképzés és vezetésfejlesztés
  • Coaching
  • Szervezetfejlesztési programok
  • Tréningprogramok
  • Értékalapú versenyképesség fejlesztési programok
  • Tanácsadói tevékenység

Psidium Akkreditált tanácsadók:

DISC/BM: Varjaskéri Beatrix, Dr. Simony Emőke

Facet5: Varjaskéri Beatrix*

Amennyiben további információra van szüksége, látogassa meg partnerünk internetes oldalát:

www.sapienza.hu

Undefined